"Majd holnap. Miért nem ma? Tényleg. Miért nem ma?"

Ivanics László - Majd holnap

Ivanics László - Majd holnap

Egy év

#006

2019. május 16. - ivanics.laszlo

Mint ahogy azt gyakorlott olvasóim tapasztalhatták, az elmúlt napokban szabályos posztcunami indult meg az oldalamon. Naponta érkeztek az írások, látszólag egymáshoz nem tartozó, "össze-vissza" kis jelenetek formájában. Ami összekötötte őket, az egy növekvő számozás volt. Ez a mostani a hatodik rész. De mi is ez?

Sajnos az állandó és általános túlterheltségem miatt nagyon ritkán jutottam el odáig, hogy rendszeresen írjak. Mire este (mivel leginkább akkor van időm rá , miután mindenki alszik) eljutottam odáig, hogy leüljek írni - addigra elfáradtam. Elszállt minden jó ötlet, minden ihlet, amelyek nap közben eszembe jutottak. Az elmúlt hónapokban-években rengeteg ötletet, témát, benyomást, írást engedtem el. Verset, novellát, regényt. Majd holnap, majd a jövő héten, majd amikor ezen túl leszek. Majd, majd, majd. Pedig egyszer nem lesz majd...

Ezért is lett a blog neve Majd holnap. Hogy bemutassa, mennyi minden mellett megyünk el, mennyi szépet nem veszünk észre, mennyi értékes dologról maradunk le. Mert vagy a múltban, vagy a jövőben élünk.

És ez nincs így jól..

Ezért döntöttem úgy, hogy a születésnapomtól kezdődően egy éven keresztül minden nap igyekszem írni nektek/önöknek valami elgondolkodtatót, valami szépet vagy szomorút, valami olyat, ami miatt egy pillanatra megéri megállni, és... És egy kicsit lassítani. Egy év, 365 nap, 365 rövid írás. Vagy másképpen: #il365

Nem tudom, lesz -e elég erőm és kitartásom, hogy végigcsináljam. Azt sem, hogy érdekel-e ez majd hosszabb távon rajtam kívül bárkit. Mindenesetre köszönöm a bizalmat mindenkinek, aki olvassa vagy olvasni fogja. Igyekszem meghálálni. 

A projekt követhető lesz a következő helyeken:
- facebook oldal: https://www.facebook.com/blog.majdholnap/
- blog:  https://majdholnapblog.blog.hu/

Akinek tetszik, kérem kövesse az oldalt és ossza meg az írásokat, hadd jusson el minél több emberhez, akit érdekelhet. 

Köszönöm!

Ivanics László (I.L.)
.
#il365  #majdholnap

A bejegyzés trackback címe:

https://majdholnapblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2214770204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása